Home

 

Welkom op de website van Akisni Ranch.

Kijk rustig rond en laat je onderdompelen door de filosofie van onze Ranch.

Bij vragen of opmerkingen, twijfel niet en neem Contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zoeken samen naar de juiste oplossing.

Ieder paard is het helemaal waard.

22 Comments

 1. Een sterke aanrader! Met veel respect voor mens en dier leer je de kneepjes van het vak, zowel naast als op het paard is Vicky een fijne instructrice waar ik een goeie klik mee ervaar.

  Like

 2. mijn 1ste lesdag was gewoonweg een top dag veel geleerd en gezien Vicky is een heel goede instructrice
  ze weet waar ze mee bezig is 1 woord een geweldige meid !!! topie Vicky

  Like

 3. Ik krijg reeds een jaar elke twee weken les van Vicky en mijn paardje en ik zijn al zo gegroeid! Vicky blijft geduldig tot we uiteindelijk bij het juiste antwoord uitkomen. Ook al duurt het drie lessen voor ik iets echt begrijp, ze verliest haar geduld nooit. Gaandeweg heb ik ook terug zin gekregen om meer te rijden en vooral ook buiten te rijden, dankzij haar goede raad. Gisteren zelfs mijn allereerste poging voor extreme cowboy race gedaan. Ik had nooit gedacht ooit op verplaatsing een hindernisparcour te gaan rijden! Ik ben zo dankbaar dat Vicky me al zoveel nuttige tools heeft geleerd, zonder ook maar enige druk te zetten. Alles op ons eigen tempo en oog op wat ik wil leren. Dankjewel Vicky, je bent toppie!!!

  Like

 4. Beste, een tijdje geleden had ik u een mailtje gestuurd over mijn Quarters merrie die tijdens de wedstrijden zo gestrest en bang is. Nu zag ik via Facebook dat je al een afspraak kunt vastleggen maar dat we snel moeten zijn 😝. Dus bij deze had ik graag eens afgesproken om te kijken of jij ons kan helpen. Vriendelijke groetjes eva

  Like

 5. Vicky is een toffe lesgeefster die altijd klaarstaat en je verder helpt waar je even vast zit. Dankzij haar heb ik weer zin gekregen in het rijden. Ik neem al een tijdje les en sindskort met mijn eigen paardje. Vicky je geeft mij vertrouwen en je straalt dat ook uit. Zonder u zou het mij niet lukken. Alles op eigen tempo. Al veel geleerd en we gaan nog veel meer leren. 👍groetjes anneleen

  Geliked door 1 persoon

 6. Wij hebben een “bootcamp” aan de dochter cadeau gedaan voor haar kerst en nieuwjaar bij Akisni Ranch. Ze zat ondanks ze al vele lessen had gekregen, nog steeds in de knoop met haar jonge arabier. Vooral tijdens het rijden was er veel onzekerheid. (hij kon zenuwachtig doen en durfde al eens goed te bokken) Ze heeft op die bootcamp van 10 lessen meer vooruitgang geboekt dan die lessen die ze reeds had gekregen elders. Zelfs de dochter vond haar paard anders doen dan thuis als ze er mee bezig was of reed. Na de bootcamp is ze thuis zelfs alleen op wandeling gegaan met hem, wat ze eerst al zeker niet zou durven. Vicky is een enorme aanrader voor iedereen. Zowel met als zonder problemen, als om een paard op te leren. Ze leert je ook op de correcte manier te rijden.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat een mooi compliment! Ik word er even stil van. Ik doe men best om paard en ruiter dichter bij elkaar te brengen, wanneer dit dan ook effectief lukt dan is dat het mooiste geschenk dat je als trainer kan krijgen. Dank jullie voor het vertrouwen!

   Like

 7. Heel blij met de training die Vicky onze jonge Freiberger Noriano geeft. Ze doet dat op een hele serieuze en paardvriendelijke manier.

  Like

 8. Hi Vicky, this is Jacqueline from Austria, interested in one of the MMO Mustangs. First of all, my congratulations for You as a mother of Your newborn baby boy…anf Mustang Trainer at the same time!
  Together with Sandra we´ll try to get a hold on the Mustang mare Coco, but if this will not come true, I would like to go for Your noname Mustang “Mr.Right”.
  My question: in case of being the new owner… would it be possible for You taking Mustang “Mr.Right” back home to Your Ranch… first to recover from the Event… second that I can come to connect with him and some training lessons with You and this Mustang?
  all the best for You heading to Aachen! love, jacqueline

  Like

  1. hy jaqueline, i just saw your message right now. I’m so sorry to be this late with a reaction! Did you have a chance to bid on him? I’m really sorry that i missed your message… Did you had a chance to find a mustang that fits you? Hope everything is well. Greetings!

   Like

 9. Ik heb mijn quarter laten leren bij hun. Hij is super geleerd. Is heel rustig in zijn hoofd. Ze denken altijd als eerste aan het paard. En begeleiden je heel goed dat je hem zonder zorgen kunt over pakken. De lessen zijn echt super goed. Leggen het super uit. En staan dag en nacht voor u klaar.

  Like

 10. Deze zomer onze twee paardjes laten zadelmak maken. Is super gegaan zowel voor de paarden als voor ons. Goeie begeleiding van begin tot eind.
  TOP…TOP…TOP…👍

  Like

 11. Vicky is super! Mn merrie Sarah (15) was niet te laden en brak uit op elke mogelijke manier. Zelf al tig keer geprobeerd. Toen ik haar in Vicky haar handen gaf duurde het een goed half uurtje en ze stond volledig en rustig op de trailer! Het was fantastisch om te zien hoe geduldig en correct het trailerladen gebeurde. TOP. Hoop dat we zeker nog de 8daagse in 2021 kunnen doen. Ons zie je zeker nog terug! Vicky is heel aangenaam om mee om te gaan, eerlijk en echt. Wendy

  Like

 12. Vicky is iemand die ik nooit zal vergeten. Ik heb ze leren kennen tijdens mijn eerste clinic extreme cowboyrace. Ik had dit nog nooit gedaan en vond het allemaal heel spannend en impressionant en Nacho (mijn appaloosa) ook. We waren heel onzeker aan de dag begonnen maar op einde van dag konden we de hele wereld aan. Vicky geeft je ongelooflijk veel vertrouwen en legt alles zo goed uit. Ondertussen ken ik ze al een tijdje en nog steeds kan ik heel veel van haar leren. Niet enkel ivm extreme, ook heel veel ivm horsemanship. Ze doet alles met heel veel respect voor het paard en dat spreekt mij enorm aan.

  Like

 13. Met tranen in mijn ogen hebben gisteren jullie optreden op het horse awareness event mogen aanschouwen. Vicky, je emotie was zeer duidelijk voelbaar. Prachtig.

  Wat een drive en wat een passie huist in deze mensen. Daar zijn eigenlijk geen woorden voor.

  En op de mustangs ben ik op slag verliefd.

  Zeker tot ziens.

  Like

 14. Het beste adres als je geeft om je paard! Vicky en Mattijs zijn cracks in hun vak, zowel voor het paard als voor de eigenaars!

  Al meerdere paarden hebben door hen een mooiere toekomst gekregen en er gaan er nog veel volgen! Zelfs als eigenaar of ruiter kan je er ook terecht om je paard(en) echt te leren begrijpen en jezelf te verbeteren.
  Tevens hebben ze ook nog eens een hart van goud!
  This is the place to be, try it yourself. 😉

  Like

 15. Tijdens de 3 maanden durende training (of beter: begeleiding) heb ik meer gekregen dan ik had verwacht! Jullie aanpak in alle rust, op het tempo van paard én ruiter, maakt duidelijk dat jullie een grote kennis hebben over het gedrag van paarden. Steeds kreeg ik een bevredigend antwoord op al mijn (kritische) vragen. Nooit werd iets snel snel afgehandeld of werd er in alle haast aan iets voorbijgegaan.
  Het deed deugd om te ervaren dat jullie niet alleen geweldig zijn met paarden, maar ook met mensen!
  En ok, toegegeven: jullie (lees: ‘Mattijs is’) zijn mij 1 keer vergeten😉, voor timemanagement gaan jullie geen prijs winnen 😊 en schone schijn is niet aan jullie besteed (wat ben IK daar blij mee😉), maar ik heb zó veel bijgeleerd en ik heb mij zo goed geamuseerd dat ik mij daar niet aan heb gestoord!
  Dikke merci voor alles! Jullie maken mijn meisjespaardendroom waar 😊

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s